Långshyttans AIK

Referat: Horndals IF - Långshyttans AIK

Horndals IF - Långshyttans AIK 3-1 (2-0)

Skön vinst mot Långshyttan med 3-1.
En rättvis sådan efter en riktigt bra första halvlek med fint spel och med en smart press. Vi hade koll på händelserna hela halvleken igenom och LAIK hade egentligen ingenting i avslutningsväg.

1-0 kom redan efter 15 minuters spel där Robin Strandberg höll sig framme och stötte in bollen i mål efter framspelning av Gustav Wäster.
2-0 gjorde Gustav Wäster efter inlägg av Ossy Nylander.
Vi kostade även på oss att missa en straff i första halvlek efter att Magnus Sjöström hade blivit nerriven i straffområdet.

Andra halvlek började på bästa möjliga sätt för oss då Tobias Strandberg redan i andra minuten höll sig påpassligt framme och satte 3-0 efter en långboll från Albin Sjöström.
Efter det blev vi lite bekväma och tillät LAIK att få äga lite mer boll, tillräckligt för att de lyckades reducera till 3-1 efter miss i kommunikationen i försvaret.

Resten av halvleken blev ganska dålig och tempofattig. Vi gjorde dock det vi skulle och höll ställningarna matchen igenom.

En laginsats där samtliga gjorde det riktigt bra, framför allt då i första halvleken.
Extra plus till unge Ossy Nylander som för kvällen spelade på höger mittfält.
Med sin snabbhet gjorde han det svårt för sina motståndare, främst i den första halvleken.